Mogelijk ontvangt u een deel van onze provisie retour!
 
Onderzoek uw mogelijkheden
     

Hoe werken wij?

Boven € 25.000,- lijfrentekapitaal een derde deel van onze provisie retour!

Nadat u de informatie die wij op deze site bieden, heeft doorgenomen en u uw keuze hebt bepaald verzoeken wij u het on-line offerteformulier in te vullen. Wij streven ernaar u binnen 48 uur per e-mail (of 72 uur per post) de beste aanbieding te doen.

Wij gaan voor u zoeken naar de verzekeraar die u, op dit moment, de beste gegarandeerde uitkering biedt. Deze service is geheel gratis. Wel vragen we u ons ook de bemiddeling te gunnen bij het afsluiten van de lijfrente wanneer we met de beste offerte "uit de bus komen". Van alleen Informatie geven en offertes maken kunnen ook wij helaas niet bestaan.

Kostenbesparing
Gaat u akkoord met onze offerte dan nemen wij vervolgens de volledige administratieve afhandeling voor onze rekening. Nadat het vrijkomende kapitaal is overgemaakt naar de geselecteerde verzekeraar ontvangen wij van die verzekeraar een vergoeding van 1,5% van het lijfrentekapitaal.

Retourprovisie voor u.
Aangezien wij in principe uitsluitend via Internet werken kunnen we de kosten laag houden. Dit kostenvoordeel geven we door aan u. Boven een drempel van € 25.000,- ontvangt u namelijk een derde deel van onze provisie retour. Dit is dus 0,5% van het vrijkomende kapitaal bij een direct ingaande gegarandeerde lijfrente.

Nog meer retourprovisie
Bij andere lijfrentevormen (zoals een uitgestelde lijfrente of een lijfrente op basis van beleggingen) is onze provisie meestal hoger en ontvangt u dus ook meer provisie retour. In onze offerte geven wij dit altijd duidelijk aan.
Bij het aanvragen van een offerte kunt u aangeven of u de 0,5% retourprovisie ineens wilt ontvangen wanneer de lijfrente-uitkering ingaat of aan de uitkering wilt toevoegen. 


Toen onze lijfrente vrijkwam, vond ik op deze website precies de informatie die ik nodig had. Een gegarandeerde lijfrente bleek de beste keus.
Van de retourprovisie, hebben we een nieuwe computer gekocht.

(Mevr. Van Willigen, Hoogkarspel

 

 

disclaimer