Zonder dure adviseurs kunnen wij veel voor u besparen!
 
Onderzoek uw mogelijkheden
     

Wie zijn wij?

Absoluut onafhankelijk en altijd uit op de hoogste gegarandeerde uitkering.

Financieel Totaal Planners is een, bij de Autoriteit Financiele Markten geregistreerde, assurantietussenpersoon. Wij hebben ruime ervaring in de "leven" verzekeringsbranche en hebben ons volledig gespecialiseerd in het bemiddelen bij expirerende koopsom- en lijfrente verzekeringen.

Doelstelling
Onze doelstelling is om iedereen in Nederland wiens lijfrenteverzekering of koopsompolis binnenkort afloopt snel en helder de actuele informatie te geven om de juiste keuze te maken. Wij geven informatie over de vrije keuze van een nieuwe verzekeraar en verzorgen het selectieproces. Dit doen wij tegen de laagst mogelijke kosten door uitsluitend gebruik te maken van het Internet zodat u een zo hoog mogelijk rendement behaald met uw opgebouwde lijfrentekapitaal. Desgewenst geven wij bij ingewikkelder keuzemogelijkheden telefonisch advies

Onafhankelijk
Wij hebben géén enkele binding met een verzekeraar en kunnen dus werkelijk onafhankelijk adviseren en bemiddelen. Wij stellen uw belang voorop. Meer informatie hierover vindt u onder"Hoe werken wij". 


Dankzij de zeer hoge uitkering, die onze lijfrente nu oplevert, kunnen we elke winter naar een zonnige bestemming. Mijn man en ik zijn immers dol op de zee.

(Fam. Jansen, Raalte)

 

 

disclaimer